Viihdekuoro Kehrät

Toiminta

Toiminta

Viihdekuoro Kehrät on noin 30 laulajan forssalainen sekakuoro. Kuoro toimii Forssassa Wahren-opiston alaisuudessa, mutta kuoron esiintymisiä organisoimaan on perustettu Viihdekuoroyhdistys Kehrät.

Kuoroa on vuodesta 1995 alkaen johtanut Natalia Maltizova. Perinteisellä kansanmusiikilla aloitettu taival on vuosien saatossa muuttunut viihteelliseksi musiikiksi. Rikkautta ohjelmistoon antaa se, että Kehrien ohjelmistoon tänä päivänä kuuluu myös jazzia, gospelia sekä Tuomasmessun musiikkia. Lisäksi Kehrät on tehnyt lukuisia eri musiikinlajeja sivuavia produktioita useiden kotimaisten artistien kanssa. Viimeisimpänä mainittakoon suuren suosion saavuttanut jazz-konsertti yhdessä Bianca Moralesin kanssa, joka samalla oli Kehrien 30-vuotisjuhlakonsertti. Kuoron monipuolinen ohjelmisto ja ilmaisuvoimainen esiintyminen ovat herättäneet huomiota myös valtakunnallisesti. Mm. kesällä 2012 Kehrät esiintyi Pori Jazz Kids Festivalissa. 

Kehrät järjestää vuosittain 2-3 omaa konserttia, joiden lisäksi esiinnymme tilauksesta mm. erilaisissa juhlissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18.30-21.00 Kehräämöllä Forssan aikuisopiston kuoroluokassa. Etsimme riveihimme uusia laulajia!

Löydät lisätietoa ja kuvia Kehrien tapahtumista facebook-sivuiltamme.

Uusimmat tapahtumat

Ei tapahtumia.
Lue lisää