Viihdekuoro Kehrät

Kuoronjohtaja


Natalia Maltizova

Kuoronjohtajamme Natalia Maltizova on johtanut Kehriä vuodesta 1995.

Natalia Maltizova aloitti musiikkiopintonsa Pärnun musiikkiopistossa Virossa. Hän täydensi opintojaan Pietarin konservatoriossa, josta valmistui kuoronjohtajaksi erinomaisin arvosanoin. Maltizova on johtanut Pietarin musiikkiopiston kuoroa ja konsertoinut sen kanssa laajalti Venäjällä, Suomessa ja Virossa.

Aika Suomessa alkoi, kun Natalia vuonna 1992 tuli musiikinopettajaksi Muonioon. Kolmen Muonion vuoden jälkeen Natalia Maltizova valittiin Forssan kaupungin kuoronjohtajan virkaan. Johdettaviksi tuli useampi kuoro; Forssan kaupungin musiikkiopiston lapsi- ja nuorisokuoro Kuhankeittäjät, Kamarikuoro ja Viihdekuoro Kehrät. Myöhemmin myös Forssan Naiskuoro liittyi johdettavien kuorojen joukkoon.

Konserttimatkoja näiden kuorojen kanssa Natalia on tehnyt Suomen lisäksi Japaniin, Itävaltaan, Tunisiaan, Viroon ja Venäjälle. Lisäksi Kehrien kanssa on osallistuttu Viihdekuoroliiton kilpailuihin hyvällä menestyksellä.

Kuorot saivat Nataliasta rautaisen ammattilaisen johtajakseen ja työn tulokset ovat näkyneet kuorojen kehittymisessä. Tämä on huomattu ja Natalia on palkittu erilaisin huomionosoituksin. Näistä esimerkkeinä vuonna 2001 saatu Forssan Vapaan sivistystyön taidepalkinto, v. 2003 Hämeen Taidetoimikunnan Pro Arte Tawastica-tunnustus taiteen ja kulttuurin hyväksi tehdystä työstä, v. 2004 Viihdekuoroliiton kultainen ansiomerkki, v. 2005 Suomen Musiikkioppilaitosten liiton hopeinen ansiomerkki ja Vuoden Kehrä 2004.

Uusimmat tapahtumat

Ei tapahtumia.
Lue lisää